Σύγκρουση των μεγάλων. Ο Krpálek πηγαίνει να κατακτήσει ένα τρόπαιο που δεν έχει ακόμα

“Είναι μια μεγάλη πρόκληση. Έχω σκάσει δύο φορές τους Masters πριν από το 2010 και το 2011, αλλά έπειτα δεν έχω εμπειρία και έπεσα από τον πρώτο γύρο. Τώρα θα είναι μόλις η δεύτερη τουρνουά μου από το περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά μετά από δέκα διεθνείς στρατόπεδο στην Τουρκία αισθάνονται τη δύναμη και την ευημερία τεχνική, «απολαμβάνοντας Krpálka.

Υπάρχει ακόμα ο κορυφαίος άνθρωπος της παγκόσμιας κατάταξης τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά σε ένα στρατόπεδο στην Ιαπωνία τραυματίστηκε μηνίσκου του και γιόρτασε την επιστροφή του μέχρι και είκοσι ημέρες πριν από την τρίτη θέση στο τουρνουά Grand Prix στο Ζάγκρεμπ. Με την απόλυτη κορυφή, ωστόσο, θα είναι καλό για τώρα.

“Νομίζω ότι έχω κάποιο μειονέκτημα.Πριν Ζάγκρεμπ οκτώ μήνες δεν είχα κανένα ανταγωνισμό, παρακολούθησα μερικά στρατόπεδα ή συγκέντρωση ενός τουρνουά είναι πάντα κάτι άλλο εκτός από την κατάρτιση. Η Τζούντιθ απλά πρέπει να “πλυθεί”. Εκτός από αυτό πάω ως το βασιλεύοντας παγκόσμιος πρωταθλητής, ο καθένας θέλει να τραβήξει έξω. Ωστόσο, θα προσπαθήσω. Θα είναι μια σύγκρουση των 1xbet bonus γιγάντων, αλλά ελπίζω ότι θα είμαι εγώ που χτυπάει όλα «συλλογίστηκε

μεταξύ των αντιπάλων έκανε τάξης

τουρνουά μεταξύ τζούντο και κύρους, λόγω της νίκης είναι 700 βαθμοί για την παγκόσμια κατάταξη.

«Αυτό είναι το μόνο που είναι μόνο παγκόσμιος πρωταθλητής, εννιακόσια, και ο χρυσός των Ολυμπιακών Αγώνων. Το Ολυμπιακό προσόν μετράει τα μισά σημεία.Λουκάς είναι ότι είναι κατηγορία, στην τρίτη θέση, έτσι ώστε οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σχεδόν βέβαιο, αλλά πρέπει να κρατήσει ένα μάτι σε αυτό το τελικό στην πρώτη οκτάδα. Στη συνέχεια, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναπτυχθεί μεταξύ του Ρίου – Λονδίνο 2012 και δεν πληρώνονται για αυτό «, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της έβδομη θέση Peter Smolik Ένωσης judistovo στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Όσον αφορά την Ολυμπιακή, σκοπεύω επίσης την πρώτη θέση στην κατάταξη», δήλωσε ο Krpálek.

Παρά την κάποια nevyzávoděnost εξήρε καλυτερες στοιχηματικες εταιριες αναφέρονται στρατόπεδο εκπαίδευσης στην Τουρκία, από την οποία επέστρεψε την Τρίτη. “Εκεί ήταν ωραία, υπήρχε μια πλήρης συμβουλή. Πριν Ζάγκρεμπ παρευρέθηκα σε μια παρόμοια στρατόπεδο στη Βουδαπέστη, όπου ήμουν αρκετά ενοχλημένος – στην Τουρκία, θα το πάρει, αλλά ήταν, έτσι έκανα ένα μικρό κομμάτι από τη σειρά των αντιπάλων.Τους έριξα και έπαιζα τους βαρέων βαρών κριτές.Ελπίζω ότι θα διαρκέσει », είπε.

σκληρά από την αρχή

Θα το χρειαστείτε, γιατί αυτή την εποχή θα αντιμετωπίσει τρεις κορυφές – μετά το Masters στο Ραμπάτ με άλλους εκπροσώπους παρευρίσκονται κατά το τέλος του Ιουνίου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Μπακού, η οποία θα μετρήσει ως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, και τον Αύγουστο θα είναι στο παγκόσμιο Κύπελλο στην Αστάνα του Καζακστάν υπερασπιστεί και το χρυσό.

Masters τουρνουά Ραμπάτ σύμφωνα Krpálka δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα συμβατικό τουρνουά είναι το κορυφαίο επίπεδο. «Ενώ η ανάγκη για ένα τουρνουά Grand Slam στο Παρίσι παίρνουν συνήθως ασθενέστερη στον πρώτο γύρο του αντιπάλου και να έχω την ευκαιρία να» διαμάχη», οι Δάσκαλοι πρέπει να εξυπηρετούν εκατό τοις εκατό απόδοση στον πρώτο γύρο.Επειδή καλύτερες δεκαέξι του κόσμου είναι πολύ απασχολημένος – ακόμα και αν έπαιρνα δέκατη έκτη κατάταξη του ανθρώπου, γι ‘αυτό θα είναι ένα εξαιρετικό αντίπαλο, «εξήγησε ότι περιμένει στο Μαρόκο.