A labdarúgás átadása pletykák: Chelsea aláírja Ricardo Rodríguez-t, Roma-t, hogy Manchester City-t rejtsék?

Zárja be a szárnyait, Serie A. Roma figyelte a Pep-labdát, és míg a simpletonok, mint a malom, észrevették, hogy Sergio Agüero megy tartalékba, a romák észrevették, hogy az Etihad Stadionban nincs sok hely a teljes hátra. A Bacary Sagnán, Pablo Zabaletán és Gaël Clichy-nál terveznek, hogy megragadják az oldalukat, és megpróbálják legyőzni a Juventus bajnoki uralkodókat. A hét legjobb céljai: Tim Cahill, Wes Hoolahan, Isco és Pablo Escobar.

Juve a tehetségekről beszélt, és meg fogja verni a Manchester United-et az Uruguay tizenéves Rodrigo Bentancur aláírása ellenére, annak ellenére, hogy 12,5 millió fontot ajánlott fel az Old Traffordnak, a Carlos Tevez eladására írt első opciónak sport fogadás online köszönhetően , a csúszós és sos.A 18 éves mini Ander Herrera, Fran Villalba elhatározta, hogy egy új Valencia-szerződést írt alá, és ezúttal Barcelonának a Pep-t választotta.

Sam Allardyce-t két évig fogják ítélni a Sunderland menedzserként Angliában bekövetkezett bűncselekményt követve. Egy kínai konzorcium látja a Wearside klubot, és szeretné, hogy Big Sam első kinevezésre kerüljön, miután David Moyes megkapta a sportfogadás bónusz könyökét. Moyes Skóciához talán?

A Moyes-hez hasonlóan a Liverpool Lazar Markovic kölcsöntársának jövője is kétséges, miután a Sporting Lisbon rajongóit a Bajnokok Ligája veresége után a Borussia Dortmund-nak köszönték.

De Gelson Martins csapattársa, aki minden számláján felborul.A Manchester United szeretné aláírni a 21 éves, aki jelenleg a Sporting-nál szerződéses megbeszéléseken van, hogy javítsa szánalmas £ 2.000-hetes üzletét, az a pénz, amit a malom online fogadási útmutatók helyesen észlelt transzferre keres. Bár minden bázist lefed, a Real Madrid, a müncheni Bayern, a barcelona, ​​valamint a Yeovil város, a Floridsdorfer AC, a Kalamazoo Outrage, a Match for Peace jótékonysági XI piros csapat, és a Chelsea valószínűleg nyomon követi.