A Slavia új szerződést ajánl a Ngadeu-nak, kártérítést keresve

Simon Deli távozása után a Slavia Prága úgy véli, hogy legalább a második afrikai hikös Michael Ngadeut fogja tartani, és felajánlja neki a szerződés meghosszabbítását. Játékos távozása esetén egy lehetséges helyettesítőt keres, de nem keresi Yayu Banan vagy Isaac Donkor afrikai csikkjeit, amint azt az elmúlt napokban spekulálták.

A Ngadeu-nak van egy kijárati záradék a Slavia-szerződésben, mint a Deli, aki szerdán Brugesbe költözött. A cseh bajnok vezetése mindent megtesz, hogy a csapat második pillérét megőrizze. Huszonnyolc éves Kamerun meghosszabbítja a szerződést, amely egy év múlva lejár.

“A tárgyalások folyamatban vannak, természetesen azt akarjuk, hogy maradjanak. Mr. (az igazgatótanács elnöke, Jaroslav) Tvrdik és mindenki a klubban Bet365 élő fogadás mindent megtesz, hogy mindent megteszünk.

“Az afrikai bajnokság után Michael 14 napja van. Ott van Kamerunban. Javaslata van a vezetésnek, hogy maradjon az új szerződéssel. Ezen a ponton Michael döntéséről van szó – tette hozzá Trpišovský.

Úgy véli, hogy a Ngadeu úgy dönt, hogy a Bajnokok Ligája főcsoportjának utolsó negyedik fordulójában marad és küzd a Slavia-val. “A tárgyalások útján úgy gondolom, hogy eddig nagyon jól csinálnak számunkra. Ha ez negatív, nem is beszélünk róla. Egy sportos kihívás nagy szerepet játszik benne, azt hiszem, ez a Bajnokok Ligája számára tart. – Tudja, hogy két meccsünk van innen. Kapcsolat van a klubtal – mondta Trpišovský.

“De természetesen ez egy lehetséges ajánlat. Simonnak két dolog volt, amit nem tükrözött, majd valami más jött fel. Ugyanaz a dolog Michaelrel. Beszélhetünk valamiről, és három napon belül egy teljesen más klub jön. Örömünkre szolgál, hogy az Bet365 fogadási bónuszok utolsó játékos, aki részt vesz. Ez óvatos lépés volt a vezetéstől, hogy a kiadási záradék eltűnt a szerződésekből, ”tette hozzá Trpišovský.