Andrew Fifita az NRL jogsértési értesítést Betclic adott az elítélt gyilkosok állami támogatásáról

Cronulla Andrew Fifita-t az NRL megsértése értesítette az elítélt gyilkos Kieran Loveridge támogatásáról.

Az integritási egységgel való találkozás után a Fifita öt napot kapott a válaszadásra. Az NRL azt mondta, hogy befejezte a Sharkok végső hősének vizsgálatát, aki a csukló pántolásán „FKL” -et dobott le. Sylney Roosters Dylan Napa sztárja állítólag kiesett a jótékonysági pártból. fényképezte a csuklóján az üzenetet a Sharks premiership aszályosító kampánya során.Különösen azt állították, hogy az „FKR” a „Free Kieran Loveridge”, a „For Kieran Loveridge” vagy a „Forgive Kieran Loveridge” mellett állt. a Loveridge-nel, a nyugati Sydney-i gyermekkori barátjával való kapcsolatának vizsgálata.

Idén már a rendőrség figyelmeztetést kapott az ismert Betclic bűnözőkkel való kapcsolatról. Loveridge-t 10 éves börtönre ítélték Thomas Kelly királykeresztben való meggyilkolása nélkül, 2012-ben.

Az NRL nem kommentálta a lehetséges szankciókat, amíg a Fifita nem mondja meg. Miután a NRL a múlt héten megkapta az NSW Rendőrségtől származó dokumentumokat a Fifita és a Loveridge számára.Loveridge nem volt hajlandó beszélni az NRL-vel az ügyről.

A szezon végi Négy Nemzetek turnéján a Fifita-t egy ausztrál kenguru-jumperre bújtatták, és figyelmen kívül hagyta a Clive Churchill-érmet is. barnstorming kijelző a nagyszerű döntőben, amely magában foglalja a győztes próbát.

Az NRL vezérigazgatója, Todd Greenberg azt mondta, hogy Fifitának nem volt választása a nemzeti választásról, mert nem teljesítette az oldal által meghatározott szabványokat.

< Ez azt eredményezte, hogy Fifita azzal fenyegetőzött, hogy kiment a kódon, hogy csatlakozzon a rögbi unióhoz.Fifita azt mondta, hogy az NRL megpróbált „bolondot csinálni” neki, és a tengerentúli játéklehetőségeket vizsgálta.

Az NSW származási országának támogatása a Betclic online fogadási útmutatók kódban van kockás történet, és tavaly hatra 30 000 dollár bírságot szabott ki a játékvezetőnek egy junior játékban való visszaéléséért.

2014-ben a rendőrség megkérdőjelezte az állítólagos úttörő eseményről, miután azzal vádolták, hogy visszaéltek egy gépjárművezetővel és rúgta autóját, bár semmilyen intézkedést nem tettek .