Borussia Dortmund valt plat in de Bet365 terwijl Schalke de opening dichtdoet

De nieuw gevonden nabijheid liet de ene kant veel gelukkiger dan de andere. “Ik vertrek met een punt en een goed humeur,” zei de S04-kapitein, Benedikt Höwedes. Hun manager Markus Weinzierl “voelde zich goed omdat we blij zijn met de loting. We staan ​​op het punt om dit ding om te draaien. “Ook de tevredenheid van de sportieve directeur Christian Heidel kon niet Bet365 worden aangetast, in tegenstelling tot de Schalke-teambus. “Ze gooiden eieren naar ons, het was een speciale verwelkoming maar leuk”, glimlacht de 53-jarige sportieve directeur na zijn eerste derby.

Schalke’s vreselijke start van de campagne wordt langzaam vergeten als een run van zeven wedstrijden zonder verlies in alle competitie heeft de Weinzierl reboot meer tijd gegeven om op de juiste manier te starten.Met een beetje geluk hadden de bezoekers kunnen profiteren van de dozy eerste helft van de prestaties van Borussia; een beweging van een derde minuut met een online Bet365 gezamenlijke gegenpressing, een gechipte (!) Höwedes-pas en hippe one-touch geometrics gaven een glimp van een enorme kwalitatieve sprong voorwaarts.Schalke, die al zo lang de Cliff Barnes van Dortmund’s JR Ewing in deze saga is geweest, voelt eindelijk dat ze “op de juiste weg zijn” (Weinzierl), een die leidt naar een beetje meer gelijkwaardigheid.

Aan de andere kant van de Ruhrpott-kloof werd de remise echter met pure minachting begroet. “Het voelt als shit,” zei een teneergeslagen Mario Götze na een infusie van energie en urgentie in de tweede helft er niet in geslaagd om het eindproduct minder toilet te maken. “We waren voor de pauze mega onschadelijk,” zei sportdirecteur BMW Zorc van BVB boos. “We moeten teruggaan om ons te concentreren op onze sterke punten en de eenvoudige dingen”, dacht Matthias Ginter, die zich terugtrok.Weinzierl’s 3-5-2-cum-5-3-2 systeem verliet de gastheren Bet365 weinig tijd en ruimte om momentum op te bouwen, waarbij de impasse culmineerde in een enigszins gênante stat: voor het eerst sinds het begin van de gegevensverzameling, heeft BVB geen enkele opname in de eerste 45. Robert Lewandowski scoort twee keer beter dan Bayern München na Augsburg Lees meer

Der Tagesspiegel stelde een “emotioneel tekort” vast dat, gecombineerd met een gebrek aan ideeën in bezit, sommige waarnemers verlangen naar de meer helter-skelter benadering gezien onder Jürgen Klopp.Veel rotatie, onervarenheid en blessures werden ook verweten voor het Bet 365 live gebrek aan binnenlandse vooruitgang.

Wat de redenen ook zijn, de “Revolution 09” als Ruhr Nachrichten reporter (en geheime tweelingbroer van Mats Hummels) Matthias Dersch callde het heropbouwproces van Dortmund na het vertrek van kapitein Hummels, Ilkay Gundogan en Henrikh Mkhitaryan deze zomer, is op volle toeren getikt in oktober en leverde drie gelijkspelpartijen en één nederlaag op in vier Bundesliga-wedstrijden.Een achterstand van acht punten achter de Beierse monocraten van Carlo Ancelotti heeft alle geheime dromen van een door Commandante Tuchel geleide coup d’état op het ijs gezet, althans voorlopig.

De terugkeer van Raphaël Guerreiro en André Schürrle zal verhoog de 43-jarige opties voor de volgende paar spellen en verlaag de werkdruk van sommige mogelijk overwerkte jongeren, dus de crisis zou van korte duur moeten zijn. En Dortmund, zoals Thomas Tuchel zijn gesprekspartners herinnerde, had net zo gemakkelijk de derby kunnen omzeilen door een of twee van hun Bet365 fatsoenlijke kansen na de pauze te nemen. Hoe een Duitse voetbalclub fans in Yorkshire inspireerde om zich te verenigen en vluchtelingen te helpen Lees meer

“Een beetje geluk ontbrak,” zei hij filosofisch. Het lichte gevoel van ongeduld dat de club doordringt duidt echter op een mogelijk groter probleem voor hem.Tuchel, een leerling van Pep Guardiola, stuit op een verzet dat de Spanjaard in zijn tijd in Duitsland beschreef als “contracultureel”, namelijk het idee dat voetbal all-action moet zijn, altijd, non-stop entertainment biedend . Dat is hoe ze het vooral in Dortmund leuk vinden.

Het uiteindelijke doel van Tuchel is echter bijna het tegenovergestelde: totale controle over de oppositie. Het is een beproefde strategie uit het speelboek van Guardiola dat diepgewortelde teams met schijnbaar doelloze passes in de eerste helft worden gedood om ze in de tweede Bet 365 online helft te doden, terwijl supporters en de meeste media in Dortmund nog moeten waarderen.Misschien zullen ze het nooit volledig doen. Resultaten en praatpunten. * Der Postillon, Duitslands antwoord op The Onion, heeft veel moeite gedaan om het zeer enge Halloween-kostuum van Bayern te onthullen.