Cel mai mare derby a fost Dortmund. Unibet a dat cinci goluri în Bremen

Dortmund a fost ultima lună în urmă, de atunci a câștigat patru meciuri la rând și este treaz. El a pierdut opt ​​puncte la calificările Ligii Campionilor…În ciuda Schalke, a fost în mod tradițional un joc strâns, echilibrat mult timp. El a decis în minutul 78 când Mchitarjana a Unibet marcat Aubameayng. Nu sa mișcat nici un minut și Dortmund a sărbătorit a doua oară. După centrul de focare al lui Gündogan, primul Mchitarjan a fost la minge, scuturând Uchid și notând. Cel de-al treilea gol a fost marcat de Reus după un sarut al unui portar oaspete, dar el nu a mers acolo. “A fost o mare după-amiază.Când m-am trezit dimineața, mi-am dorit asta “, a spus antrenorul echipei Dortmund, Jürgen Klopp. „Avem nevoie pentru a menține acest cordon bun, pentru că suntem încă doar cinci Unibet puncte din pozițiile de retrogradare.“

Schalke, care a fost de a ataca inofensiv, a câștigat unul dintre ultimele cinci dueluri din Premier League.

Wolfsburg continuă în mare primăvară. În Bremen, pentru care a început să i Theo Gebre Selassie , a pierdut în mijlocul 2: 3, dar după 53 minute a condus 5: 3rd Așa că a încheiat a 23-a rundă a Bundesliga. Două goluri fulgeră shooter de primăvară Bas Dost, atacantul Unibet olandez a dat din ianuarie 11 goluri în șase meciuri din toamna a marcat doar de două ori.

Wolfsburg a confirmat forma excelenta dupa pauza de iarna.În ultimele șase meciuri, suporterii lui Dieter Hecking au pierdut doar două puncte și au marcat 20 de goluri. Bremen YTD a pierdut pentru prima Unibet bonusuri pariuri online dată și să le includă poziția a noua

Freiburg cu Cehia Jucători Vladimír Darida și Pavel Krmaš în ansamblul Unibet pierdut 0:. 1 în Leverkusen și a scăzut la ultimul loc. Bayer Simon Rolfes a trecut la conducere în minutul 33 al partidei. Echipa gazdă a câștigat miercuri 1-0 pe Atletico Madrid în runda de deschidere a Ligii Campionilor. Hertha datorită golului Salomon Kaloua de 88 de ani.Ultimul Stuttgart a rămas după egalitatea de la 1: 1 în Hanovra, în partea de jos a mesei. Adam Hloušek pentru echipa vizitatoare a luat până la sfârșitul timpului setat.

Hamburg, în care grupul de bază a urcat portar Jaroslav Drobný și mijlocașul Petr Jiráček , pierdut în Frankfurt 1: 2. Ambele goluri ale lui Eintrach marcate de Alexander Meier. Cel mai bun shooter intern din setare ar putea finaliza hattrick-ul, dar a doua lovitură de Unibet pedeapsă în meci nu sa schimbat.Fotbaliștii HSV jucat jumătate finală oră fără a fi exclus-spate Matthias Ostrzolek și cincisprezece

Cap Bayern vineri a învins Köln 4:.. 1, chiar și până la al treilea gol Robben a fost rezultatul deschis

închis locul al treilea Borussia Mönchengladbach, care a învins Paderborn 2: 0th Home este capabil de a recupera de la eliminare de joi din Europa League și, deși nu a făcut cel mai puternic line-up, Paderborn a jucat de la început.

Majoritatea a menținut obiectivul după 18 minute, conducând Johnson, al cărui șut a deviat în propria contra-deținător Ziegler.Portarul oaspeților nu a fost departe de intervenția ulterioară în plasa sa, dar mingea din partea dreaptă a lovit partea grea.

Mönchengladbach la începutul celei de a doua jumătate a păstrat portarul Sommer șansa împotriva Borussia Mehy și a reușit în cele din urmă pentru a confirma obiectivul victoriei la 2: 0th A doua lovitură a fost adăugată după o altă rană încurcată care îl alternase pe Herrmann.