Liverpool-doelwit Mahmoud Dahoud ‘verblijft in Borussia Mönchengladbach’

De agent van Mahmoud Dahoud heeft erop aangedrongen dat het doelwit van Liverpool deze zomer Borussia Mönchengladbach niet zal verlaten en ontkent dat de 20-jarige tegen het einde van het volgende seizoen tegen een kortingstarief van slechts £ 8,5 miljoen beschikbaar zou kunnen zijn. verhuizen voor Georges-Kévin Nkoudou op instorten Lees meer

Dahoud, geboren in Syrië, is gevolgd door de club van Jürgen Klopp na een indrukwekkend seizoen waarin de Duitse Onder-21 middenvelder 32 Bundesliga-optredens maakte .Liverpool werd vorige maand op de hoogte gebracht dat Gladbach niet van plan was hem toe te staan ​​om te vertrekken nadat zij mediormedewerker Granit Xhaka aan Arsenal hadden verkocht, waarbij een aantal andere clubs geïnteresseerd bleken te zijn.

Naar verluidt is de Duitse club van mening dat verwierp eerder deze maand een aanbod van € 40 miljoen (£ 34,2 miljoen) van Paris Saint-Germain, terwijl een naamloos Engels team dat in de Champions League van dit seizoen speelt, ook een bod heeft afgewezen. Dahoud, wiens contract afloopt in 2018, heeft een nieuwe deal aangeboden gekregen, maar weigert te tekenen met de mededeling dat hij de volgende zomer mag vertrekken.

Gladbach is gekwalificeerd voor de Champions League en is bereid om te accepteren verliezen ze een aanzienlijk deel van zijn potentiële overdrachtswaarde door zijn verkoop niet te sanctioneren.Maar ondanks berichten in Duitsland op woensdag vertelde de agent van Dahoud, Reza Fazeli, de Guardian dat er geen vrijgavekosten zijn overeengekomen met de club.

“Het is zeker dat Mahmoud voorlopig bij Gladbach zal blijven,” zei hij. . “Er was veel interesse in hem, niet alleen van Liverpool. Maar we hebben een overeenkomst met Gladbach en alles is uitgesteld voor volgend seizoen.

“We zullen moeten afwachten wat er in de toekomst zal gebeuren, maar het is aan de club om een ​​vergoeding te accepteren die zij denken is acceptabel. “

Dahoud, die slechts 10 maanden oud was toen zijn familie vluchtte uit de grotendeels Koerdische stad Amuda aan de noordgrens van Syrië met Turkije, heeft Duitsland vertegenwoordigd op verschillende jeugdniveaus en kwam dicht bij de selectie voor Het Euro 2016-team van Joachim Löw.Hij scoorde vijf goals en registreerde vorig seizoen negen assists en had een gemiddelde van 13kilometer per wedstrijd, de op één na hoogste in de Bundesliga.