Manchester City sluit in op £ 42m ondertekening van Schalke’s Leroy Sané

Schalke’s sportdirecteur heeft bevestigd dat Leroy Sané deze zomer de club zal verlaten, met Manchester City er zeker van dat hij een deal van £ 42 miljoen voor de Duitse international heeft afgesloten.

De 20-jarige, die heeft Sinds 2013 op de radar van City staat, wordt begrepen dat het ernaar uitziet om naar de Premier League te verhuizen, ondanks dat zijn vader maandag aangeeft dat de aanvaller nog steeds naar Bayern München of Real Madrid zou kunnen verhuizen.Echter, nadat Carlo Ancelotti dinsdag had toegegeven dat Bayern niet langer geïnteresseerd is om hem te ondertekenen, zal Pep Guardiola worden aangemoedigd om de erkenning te horen van Christian Heidel dat Sané de kant van de Bundesliga zal verlaten. Manchester City gaat akkoord met een deal van £ 4 miljoen voor doelman Gerónimo Rulli Lees meer

“Leroy heeft duidelijk gemaakt dat hij deze zomer graag zou willen vertrekken,” vertelde hij aan Sky Sports. “We zullen instemmen met een overdracht als aan de voorwaarden van Schalke is voldaan.” Aanvankelijk was City bereid om slechts £ 35 miljoen aan te bieden voor de speler die zijn debuut maakte voor Schalke in april 2014 en heeft 11 goals en zeven assists. in 47 Bundesliga-wedstrijden voor de club.Maar met de vraag van Schalke voor hun vraagprijs van € 50 miljoen, wordt aangenomen dat City een verbeterd aanbod zal indienen.

De zoon van de voormalige Senegal-spits Souleyman en voormalig Duitse ritmische turnkampioen Regina Weber , Sané werd opgenomen in de Duitse ploeg van Euro 2016 maar speelde slechts 11 minuten, tegen Frankrijk in de halve finale, die Duitsland met 2-0 verloor.

Eerder op dinsdag ontkende Ancelotti berichten dat Bayern hem wilde tekenen . “Het team is erg goed. Alle posities zijn goed bemand en we hebben geen nieuwe spelers nodig voor dit seizoen, “zei hij.

” We hebben hele goede jonge spelers hier.Je moet ze de kans geven om het te laten zien en ervaring op te doen. “

De stad heeft al een bedrag van £ 4 miljoen afgesproken om de Argentijnse doelman Gerónimo Rulli te tekenen, met de 24-jarige set om zich bij Real te voegen Sociedad op een lening van het seizoen.