NFC East-preview: hebben de Eagles en Cowboys plausibele plannen?

Er is niets dat de achteruitgang van het NFC-Oosten op het lijf schrijft als het nadenken over de vraag of een door Dan Snyder gerunde franchise de beste is in de divisie. Maar nadat hij vorig jaar op 9 september het schuim naar de top van de NFC East-schaal was gestegen, heeft Washington stappen ondernomen om opnieuw proberen de divisie te winnen.

Ze haalden de grootste naam in het offseizoen op door het ondertekenen van voormalig Panthers Pro Bowl cornerback en all-world trash talker Josh Norman. Hij zal enorm helpen bij het verbeteren van een verdedigingslinie die vorig seizoen op de 25e plaats eindigde in de NFL, net als free agent safety David Bruton en vroege defensieve back-draft voor Su’a Cravens en Kendall Fuller. Washington valt op tegen het meest stabiele quarterback-coach-combo van de divisie in Kirk Cousins ​​en Jay Gruden.Cousins ​​hadden een doorbraakjaar in 2015 en maakten de voormalige franchisenemer Robert Griffin III vervangbaar, terwijl Gruden 9-7 werd en de playoffs in zijn tweede jaar als hoofdcoach maakte. Vergelijk dat eens met de Eagles met Carson Wentz en Doug Pederson, de Giants met Eli Manning en de onbekende commodity Ben McAdoo, en de Cowboys met Tony Romo’s karkas / Dak Prescott en Jason Garrett, het antwoord op de vraag: “Wie zou Jeff Fisher zijn als hij had rood haar? “NFC West preview: is No1 kies Jared Goff al een buste voor de Rams? Lees meer

Tenzij Cousins ​​de nieuwste Washington QB blijken te zijn geweest als een wonder voor één seizoen, was het enige dat de creatie van Snyder van de top van NFC East kon houden, het veel moeilijkere schema dat het team zal hebben gezicht in 2016.Terwijl Washington in 2015 de laatste plaats moest innemen, krijgen ze dit jaar de Cardinals en Panthers samen met de AFC North en NFC North. Het is moeilijk om te verbeteren op het 9-7-record van 2015. Maar in het NFC-Oosten kan een herhaling van vorig seizoen voldoende zijn om van Washington de eerste herhalingswinnaar van de divisie te maken sinds de Eagles de dingen controleerden van 2001 tot 2004. En dan zullen de eigenaars van Giants, Cowboys en Eagles de harde realiteit van het zijn onder ogen moeten zien slechter dan Snyder. Is Tony Romo’s blessure een vermomde zegen?

De Cowboys gingen het trainingskamp binnen en dachten dat ze een deelnemer van de Super Bowl waren, want dat is wat Jerry Jones gelooft dat het team dat hij heeft gebouwd elk jaar plaatsvindt, 20-jarige periodes met slechts twee playoff-overwinningen in zijn geheel verdoemd.Maar weinigen die geen blauw getinte, met een ster omrande bril droegen, zagen de Cowboys dit jaar echt als een bedreiging van het kampioenschap, zelfs als Romo het op miraculeuze wijze het hele jaar door maakte zonder ooit op zijn rug of sleutelbeen te grijpen terwijl hij op het veld lag. De Cowboys waren vorig jaar 4-12, 1-7 thuis en hadden het op drie na slechtste puntenverschil in de hele NFL. Ze waren niet één gezonde Romo verwijderd van het opheffen van de Lombardi Trofee. En dit seizoen, naast het missen van Romo, zullen de Cowboys openen zonder verdedigende spelers DeMarcus Lawrence, Randy Gregory en Rolando McClain vanwege schorsing. Super Bowl-favorieten zijn dat niet. NFC North-preview: zijn de Vikings gedoemd zonder Teddy Bridgewater?Lees meer

Dus terwijl Romo zes tot tien weken uit is, is niemand de definitie van iets goeds, de Cowboys konden zijn laatste blessure gebruiken om de basis te leggen om een ​​goede zaak te worden. Vierde ronde slag Dak Prescott toonde belofte in het voorseizoen en hij zal het seizoen bij quarterback samen met mede rookie Ezekiel Elliott beginnen, de eerste ronde van het team die terug selectie van de Staat van Ohio rent. Dat is het begin van een potentieel opwindende jeugdbeweging. Ontvangers Dez Bryant en Terrance Williams bevinden zich nog steeds in hun midden jaren twintig, wat betekent dat de Cowboys mogelijk in een aanvallende kern zijn gevallen die het gezicht van de franchise zou kunnen vormen gedurende vijf jaar of langer.Romo zal in oktober of november opnieuw kunnen spelen, maar de Cowboys zullen moeten beslissen of het spelen van hem de moeite waard is om een ​​veelbelovende toekomst uit te stellen voor een nieuwe run met een teleurstellend verleden. Kan Ben McAdoo de Giants wat consistentie brengen? Facebook Twitter Pinterest Eli Manning en Odell Beckham Jr talk-tactieken. Foto: Kevin Hoffman / USA Today Sports

De Giants besloten uiteindelijk om in januari van de Tom Coughlin achtbaan af te stappen. Na 12 seizoenen en twee Super Bowl-titels, omringd door teleurstellingen en teleurstellingen, ging de franchise verder. Wat we nog niet weten, is of de Giants-achtbaan hem zal blijven volgen. Misschien was het Eli Manning en de rest van de Giants-veteranen die het altijd al hadden gereden, de ware oorzaak van elke draai en draai en een overweldigende nederlaag in het vierde kwart.AFC Zuid-vragen voor 2016: kan Andrew Luck de Colts naar het ‘postseason’ slepen? Lees meer

Op de zijlijn graast Coughlin met zijn onophoudelijke voetstappen Ben McAdoo, de aanstormende coördinator van het team sinds 2014. Hij wordt gecrediteerd met het brengen van enige consistentie in Manning’s spel gedurende de laatste twee jaar. De laatst overgebleven Manning van de NFL had misschien zijn beste algemene seizoen in 2015, maar de Giants finishten nog steeds met 6-10 en zagen hun coach gedwongen uitschakelen. Dus terwijl Manning de schuld had van een aantal jarenlange instorting van Giants, was het in 2015 de laatste geplaatste verdediging die bij elk verlies een voorsprong van het vierde kwartaal leek te blazen. Hier koos McAdoo voor consistentie en behield hij defensieve coördinator Steve Spagnuolo.Hij zal proberen zijn baan te behouden met een vernieuwde verdedigingslinie met gratis acquisities van agenten Olivier Vernon en Damon Harrison en de toevoeging van Eli Apple, een eerste-ronde cornerback-selectie. De Giants hebben geen slechtste tot eerste optreden van hun verdediging nodig; slechts een slechtste tot eenentwintigste zal hen in de mix houden in de NFC East. Als dat niet gebeurt, maakt McAdoo Coughlin snel genoeg gezichten. Wat doen de Eagles?

De Eagles en Browns behoren tot de groep van NFL-franchises die nooit een Super Bowl hebben gewonnen. Alle uiteindelijke falen is echter niet hetzelfde. Hoewel de Browns al lang een cliché zijn geweest, zijn de Eagles al generaties lang min of meer concurrerend.Maar Philadelphia is het afgelopen jaar erg populair in de richting van de punchline-status.

Nadat hij overdreven reageerde op Chip Kelly’s eerste twee semi-succesvolle jaren op het werk en hem de controle over het spelerspersoneel gaf, overdreven de Eagles opnieuw na het rampzalige seizoen 2015 en brachten hem niet gewoon terug naar zijn hoofdtrainer. , maar blikte hem volledig in. In plaats van een jonge en opwindende coach of een beproefde veteraanwinnaar mee te nemen, besloten ze om de Andy Reid-jaren opnieuw te creëren door langdurig Reid-plaatsvervanger en voormalige Eagles-reserve QB Doug Pederson aan te nemen.Het was het generieke merk vanilleroomijs van coaching hires en Pederson heeft absoluut niets gedaan sinds hij het werk heeft gedaan om vertrouwen op te bouwen dat hij de ‘glorie’ van de Reid-jaren kan herstellen of zelfs de 10-6 hoogtes kan bereiken die Kelly de Eagles naar tweemaal.

De reis naar de NFL-afgrond ging door bij het ontwerp toen Philadelphia een losgeld opbracht om de algemene No2-keuze te krijgen, zodat ze quarterback Carson Wentz konden nemen, die ongeveer net zo ver verwijderd is van een ding als Philadelphia van North Dakota.En nu, na een voorseizoen dat Wentz worstelde en gewond raakte, hebben de Eagles Sam Bradford ingeruild en Wentz de startbaan gegeven – een baan die hem een ​​offensieve lijn zal geven zonder gesuspendeerde tackle Lane Johnson, en hem omsingelt met skillpositie spelers het ontbreken van een enkele legitieme ster om hem te redden.

Misschien heeft Wentz het talent en de make-up om zich te ontwikkelen tot een kwalitatieve NFL-quarterback als hij aan het begin van zijn carrière goed wordt afgehandeld. Maar hem in de eerste week laten vallen met weinig hulp om hem heen, zet hem op een mislukte weg. Dat is als hij niet alleen in tweeën wordt gebroken voordat zijn eerste NFL-serie eindigt. Helaas voor fans van Eagles zal dit seizoen niet snel genoeg eindigen.

1 =) Washington: 9-7

1 =) Reuzen: 9-7

3) Cowboys: 6-10

4) Eagles: 3-13