NFL-voorseizoenhelden: van zeemeerminnen tot het frontbureau van Browns

De 31-jarige veteraan was de uitbraakster van Hard Knocks dit jaar nadat Rams hoofdcoach Jeff Fisher onthulde dat Hayes ervan overtuigd is dat zeemeerminnen echt zijn. Maar wacht, er is meer: ​​de door Winston-Sale opgeleide Hayes gelooft ook niet dat dinosaurussen ooit hebben bestaan. Fisher vertelde de HBO-camera’s dat zijn defensieve einde “erg enthousiast was over het potentieel om hierheen te gaan [van St. Louis naar Los Angeles] omdat hij wist dat hij hier dichter bij de zeemeerminnen aan de westkust zou zijn.”

Magisch denken: bij sommigen doet het hen geloven in mooie half menselijke, halfvisachtige wezens. Voor anderen overtuigt het hen dat Jeff Fisher een seizoen beter dan 7-9 kan afmaken en dat hij een contractverlenging verdient.Wanneer de speeldagen van Hayes voorbij zijn, is er zeker een positie op hem te wachten in de frontlinie van Rams.

Het is een zeldzame kans om iedereen te kunnen applaudisseren die te maken heeft met de voetbaloperatie van Cleveland, maar de Browns zijn eindelijk slecht op de juiste manier. Cleveland begon het offseizoen met de verrassend goede afhandeling van de tocht. In plaats van de algemene keuze van No2 te gebruiken voor een twijfelachtige quarterback-prospect zoals Carson Wentz of Jared Goff, stuurden ze de pick naar de Eagles voor een enorme hoeveelheid selecties, waaronder Philadelphia’s No1 keuze in 2017. Die deal ziet er nu alleen maar beter uit. Wentz worstelde door het voorseizoen en toen de Eagles Sam Bradford inruilden voor de Vikingen, plukte de Philadelphia-pick-up nu de Browns nog dichter bij No1.

De beste competitie voor die topkeuze kon afkomstig zijn van de Browns zelf .In plaats van voor middelmatigheid te gaan met een line-up met veteranen als Josh McCown en Paul Kruger, heeft de frontoffice het huis schoongemaakt. Barkevious Mingo, Justin Gilbert en Andy Lee werden geruild, Kruger, Karlos Dansby, Donte Whitner en Brian Hardline werden uitgebracht. De Browns zullen speeltijd geven aan high-upside-jongens zoals Robert Griffin III, Terrell Pryor en Josh Gordon. De Browns kunnen en zullen waarschijnlijk verschrikkelijk zijn. Maar het is een nieuw soort vreselijk. Het is vreselijk met een plan. In Cleveland is dat hoop.

Als Le’Veon Bell mensen vertelde dat hij zijn drugstests had gemist omdat DeAngelo Williams zijn telefoon had gestolen en de afspraken in zijn agenda had geschrapt, zouden velen hem geloven. Niemand heeft meer geprofiteerd van het onvermogen van Bell om rookvrije kamers en trainerskamers te vermijden dan Williams.Na het verlies van zijn pelotonsrol in Carolina naast Jonathan Stewart na het seizoen 2014, tekende Williams bij de Steelers om alleen een back-up te zijn bij het teruglopen van de oude leeftijd van 32.

Maar toen werd Bell opgeschort en gekwetst, en Williams eindigde vorig seizoen met 10 wedstrijden. In een zeldzame kans voor hem om een ​​hoofdrol te spelen, rende hij voor 907 yards en 11 touchdowns en pakte nog eens 367 ontvangstplaatsen – allemaal bij de beste nummers van zijn 10-jarige carrière.Toen het nieuws over een nieuwe ophanging van de Bell dit trainingskamp van dit jaar opende, werd Williams – nu 33 jaar oud en de oudste in de NFL, tegen Barry Sanders ‘langverwachte terugkeer naar Detroit – de man die het grootste deel van de carry’s krijgt voor een Super Kom favoriet in ieder geval tot en met de maand september.

De laatste keer dat Trevor Siemian een startende quarterback was, gooide hij zeven touchdowns en 11 intercepties voor een Noordwesters team dat 5-7 werd, inclusief een verlies voor Northern Illinois.Siemian was slecht, maar niet zo erg genoeg om te gaan bankieren tot zijn carrière in de universiteit een wedstrijd vroegtijdig beëindigde met een knieblessure tegen Purdue.

Het leek waarschijnlijk dat Siemian zijn diploma Communicatiewetenschappen zou moeten gebruiken voor landarbeid, maar hij was nog steeds van plan zijn knie te rehabiliteren voor de onwaarschijnlijke kans dat een NFL-team toevallig de passant van de 11de klas kwam vragen in de Big Ten. “Ik wil er geen spijt van hebben dat ik niet over vijf tot tien jaar probeer”, vertelde hij toen aan de Chicago Tribune.Siemian moet misschien die graad nog vijf tot tien jaar gebruiken, maar dit jaar – hij is nu de startkwartaal voor de verdedigende Super Bowl-kampioenen dankzij een perfecte storm die de quarterbacksituatie van Denver Broncos minder dan perfect maakte .

Peyton Manning ging op pensioen en Brock Osweiler vertrok onverwachts naar Houston, waardoor Siemian – genomen door Denver in de zevende ronde van de trekking van 2015 slechts zes plaatsen voor Mr Irrelevant – de enige QB overbleef op de selectie na de Super Kom confetti gestopt met vallen.Een zwakke vrije agentenklasse dwong dit offseason de Broncos om te handelen voor Mark Sanchez en daarna nam de Broncos Paxton Lynch aan het einde van de eerste ronde van 2016, wat betekent dat alle Siemian moest doen om de baan te winnen was de man versloeg beroemd voor de butt fumble en een rookie die nog nooit buiten de spread offense heeft gespeeld.

Tegen die beperkte kans in – en ondanks een verontrustende score van 70,4 quarterback in het voorseizoen – deed Siemian het, waardoor de Broncos op één of andere manier zowel Super Bowl-kampioenen als underdogs werden. En als de verdedigende kampioenen underdogs zijn, is er misschien een goede reden voor de rest van de competitie om optimisme te voelen als het reguliere seizoen begint. Misschien is dit eindelijk het jaar waarin iedereen 19-0 wordt.

Prescott werd geselecteerd met de 135e algemene keuze in de trekking van april.Er waren genoeg zorgen over hem als een NFL-quarterback – voornamelijk zijn voetenwerk en werpnauwkeurigheid op middellange tot lange termijn – dat alle 32 teams hem meerdere keren overhaalden, waaronder Dallas vier keer, evenals eenmaal eerder in de vierde ronde om te nemen Oklahoma defensief einde Charles Tapper. Maar vier maanden later wordt Prescott gepast voor zijn Pro Football Hall of Fame-jas. Dankzij het opzetten van grote voorseizoennummers, de blessure van Tony Romo en de hype-machine Dallas Cowboys die zelfs 4-12 seizoenen niet kan doden, is Prescott de nieuwe ‘uitverkorene’ en het gezicht van de 2016 QB-trekkerklasse met Jared Goff en Carson Wentz worstelt met het hele voorseizoen.

Prescotts voorseizoen productie was onmiskenbaar indrukwekkend.Het is moeilijk om te kibbelen met een voltooiingspercentage van 78%, vijf passerende touchdowns naar nul intercepties en nog twee touchdowns op de grond, maar met het risico groot nieuws te breken, is het publiek mogelijk niet klaar om te handelen: het voorseizoen is het voorseizoen. We kunnen al in de Cowboys-week een bezoek van de Giants kennen als Prescott de volgende QB-edelsteen in het midden van de race zou kunnen zijn, zoals Tom Brady en Russell Wilson, of de laatste middenronde QB-blindgangers als…een willekeurig aantal voormalige NFL quarterbacks waarvan je de namen nooit hebt gekend.