Overdracht van voetbalgeruchten: Manchester United stort zich op £ 40m Odion Ighalo?

Sprekend over Manchester United, voelt de Mill echt voor de arme, oude Louis van Gaal, bijna net zoveel als hij voelt voor de arme oude John Terry. Hij moest zondag nog meer vragen over José Mourinho wegvagen, maar als hij het tempo tot het einde van het seizoen kan volhouden, krijgt hij 40 miljoen pond aan opvallend talent tot zijn beschikking met talloze berichten dat Odion Ighalo op weg is van Watford. Hier hebben we een klassiek geval van ‘head-being-turned syndrome’, wat met Ighalo slechts één keer registreerde in zijn laatste zes competitiewedstrijden maar dat arme oude Louis niet zal afschrikken. Het contract met Manchester United van Bébé is naar verluidt uitgelekt door de website. Lees meer

Meer over wat zich al aan het vormen is als de saga van de zomer nu.Daniel Sturridge, de behandeltafel, vindt het niet goed dat hij gratis naar Liverpool kan gaan kijken en supporters zullen binnenkort £ 77 per wedstrijd krijgen en dus gaat hij een uit Anfield met Newcastle halen, klaar om £ 30m voor de ooit productieve voorwaartse beweging. Dit heeft meer dan een vleugje Michael Owens erover, maar Mike Ashley weet een koopje als hij er een ziet en nadat hij Jonjo Shelvey en Andros Townsend al snauwt, heeft deze misschien gewoon benen.

In het nieuws van Noord-Londen, Tottenham ondertekent niemand, wat met een stadion te bouwen, maar een Serie A ster is op weg terug naar de Emiraten in de vorm van vergeten man Wojciech Szczesny. Roma willen zijn seizoenslange lening niet permanent maken, dus de stop keert terug naar Arsenal en misschien komt er een lichtere Serie A-ster bij in Paul Pogba.Je ziet volgens Pogba’s oudere broer Florentin dat hij ervan droomde om als jongeling voor Arsenal te spelen. “Paul is een beetje gek, natuurlijk in de beste zin”, zegt Florentin.

In nieuw contractnieuws zijn Sergio Agüero, Alexis Sánchez en Robert Lewandowski klaar om opnieuw te ondertekenen op de stippellijn in Manchester. Stad, Arsenal en Bayern München respectievelijk en Lewandowski konden bij Bayern worden samengevoegd door Javier Hérnandez, die tijdens het weekend de doelpuntloos gelijkspel van Bayer Leverkusen met de Duitse kampioenen in het oog heeft gekregen.

En in manager nieuws Max Allegri is in pole-position gekomen voor de Chelsea-baan op grond van zijn Engelse lessen die de Mill alleen kan afleiden om de stille behandeling van de arme oude JT te beëindigen.