Robbie Keane en Bwin symboliseren de wisseling van de wacht van Ierland

Wellicht was dit het toernooi waar een nieuwe generatie spelers uit de Republiek Ierland volwassen werd, maar Euro 2016 heeft ook enkele van de grootste namen uit het land weggestuurd. De Republiek Ierland heeft laten zien dat ze kunnen leven met de beste – bring op 2018 World Cup | David Hytner Lees meer

Gegeven en Keane zal naar alle waarschijnlijkheid hun Bwin handschoenen en doelwitlaarzen wegpakken, John O’Shea kan in de verleiding komen om te vertrekken nadat hij wordt toegeëigend door Shane Duffy, terwijl het geen verrassing zou zijn om te leren dat Glenn Whelan zijn hele focus op Stoke plaatste.

Alle vier zijn ze net zo loyaal als ze gekomen zijn en delen 462 caps. In tegenstelling, de start XI tegen Frankrijk had een gecombineerde 316 optredens.Voor al het optimisme en de groene scheuten van herstel na jaren in het slop, verdienen de oude garde, hoe klein hun impact op het veld in Frankrijk ook is, lof als ze vertrekken. Hun belang in de Bwin training en in de kleedkamer mag ook niet worden onderbelicht.

Keane, de recorddoelencorateur met 67, is altijd wanhopig geweest om te spelen – zelfs in zinloze vriendschappelijke wedstrijden bij het reizen door acht tijdzones van Los Angeles – maar zijn enige doelen in de afgelopen drie jaar zijn tegen Gibraltar. Gegeven, die na Euro 2012 met pensioen ging maar werd verleid door de wens om op een hoog niveau te eindigen, is de keeper met de derde keus.

Ciaran Clark en Duffy zijn de toekomstige centrale verdedigende samenwerking, met Richard Keogh ingesteld om hun senior partner te zijn, waardoor de rol van O’Shea wordt verkleind.Hoewel Whelan misschien wat meer te bieden heeft, zijn de Bwin eerste twee wedstrijden op Euro 2016 samen met O’Shea begonnen voordat hij op de bank viel voor de 1-0 overwinning op Italië, waardoor jongere, meer energieke spelers boven hem zijn gesprongen in de volgorde.

En dat is te beginnen met het noemen van Wes Hoolahan, die fysiek niet in staat was om twee volledige spellen in zo’n korte tijdsspanne in Frankrijk te spelen. De enige spijt voor de Norwich-middenvelder is dat hij niet de kans kreeg zijn technische schittering op een jongere leeftijd te tonen nadat hij werd geminacht door de vorige manager Giovanni Trapattoni, toen de koppige Italiaan het ambacht en de list van de liefdevol bijgenaamd “Wessi” pervers nodig had .

Martin O’Neill sprak maandag over hun rol achter de schermen, met name over de invloed van O’Shea en Whelan.De manager heeft nog niet gesproken met de oudere staatslieden over hun toekomst, geeft er de voorkeur aan om het stof te laten bezinken, maar er zullen te zijner tijd mededelingen worden gedaan.

“Ik heb het niet met hen besproken,” O ‘ Neill zei. “Ik dacht dat we het natuurlijk zouden laten tot het einde van de competitie. En als de spelers op een bepaald Bwin moment met me willen praten, ben ik er. Ik denk dat 75% van hen zelf zal nadenken over wat ze willen doen. Als ze zeggen: ‘Luister hier, ik wil dat je het over de schreef duwt’ of: ‘Waar zie je me passend?’ Dan liet ik ze zo eerlijk mogelijk weten waar ze staan. ”

Uiteindelijk zijn ze als plaatsvervangers van de nieuwe generatie, waar ze in passen, als ze er voor kiezen om te blijven.Er is nu een nieuwe impuls, een hernieuwde positiviteit in het team dankzij Jeff Hendrick, Robbie Brady en, in mindere mate, Duffy die zichzelf aankondigt voor een breder publiek. Het senior kwintet zou worden gereduceerd tot, in het beste geval, squadrollen.

Dat is de voorhoede van het denkproces van O’Neill en zijn bereidheid om openhartig te zijn over waar ze zullen staan, is de openingskwalificatie voor de Wereldbeker tegen Servië is in september verwelkomend – hoewel het verlies van hun ervaring een klap zal zijn.

“Wat ik heb opgemerkt over de concurrentie is de echt goede invloed van John O’Shea en hoe zeer ondersteunend hij is van de team, ‘zei O’Neill. “En hetzelfde met Glenn Whelan. Glenn Whelan is net als ik – hij is eerlijk gezegd een gekke git.Maar hij is echt Bwin goed en sterk in het team.

“Ze zullen teruggaan en erover nadenken. Robbie speelt in Amerika – ik weet niet wat hem te wachten staat. Deze dingen gebeuren, ze kijken naar de zijkant en de jongere spelers die er doorheen komen en soms de oudere spelers, het is net als al het andere, ze willen zich niet als een aansprakelijkheid voelen rond de plaats, of alleen vanwege hun reputatie. ”

O’Neill is nooit in de ban geweest van grote reputaties. Ze hebben hun land goed gediend en zullen worden gemist, maar buigen nadat een solide campagne, Bwin waaronder misschien wel een van de beste resultaten in de geschiedenis van Ierland, de beste tijd is om te vertrekken.

more info: Bwin apuestas online – xapostar.com