Robin van Persie elismeri, hogy Alex Ferguson nyugdíjazása a Fenerbahce mozogásához vezetett

Robin van Persie elismerte, hogy a csütörtök este az Europa League-ben a Fenerbahce-re vonzódhatott volna, ha Sir Alex Ferguson még mindig a Manchester Unitedért felelős.

Van Persie-t az Egyesült Államok játékosává választották Év az első szezonban az Old Traffordban 2012-13-ban, amikor a Vörös Ördögök 11 ponttal biztosították a Premier Liga címét.

Ferguson bejelentette, hogy a szezon végén nyugdíjba vonul, és Van Persie küzdött az új vezető, David Moyes, majd a sztrájk holland holland, van van Gaal.

Van Persie 2015 júliusában Törökországba távozott, és eddig 35 gólt szerzett 17 gólt. megállíthatatlan, ragaszkodik José Mourinho-hoz Tovább

Amikor megkérdezték, hogy úgy érzi-e, hogy fogadási bónuszt továbbra is United-en marad, Ferguson maradt, Van Persie azt mondta: „Soha nem fogjuk tudni.Lehet, hogy ma már a Manchester United-nél játszhattam volna.

„Amikor aláírtam, hogy az volt az ötlet, hogy Sir Alex még néhány évig maradna, de a labdarúgó dolgokban megváltozik, nem tudja megtervezni saját útját vagy az edző útját. Ebben a világban meg kell küzdenie, hogyan jön. ”

A 33 éves volt, aki a régi Traffordba való visszatérésének jelentőségét akarta játszani, hozzátéve:„ Mi történt. Nem hiszem, hogy nagyobbnak kellene lennie, mint amilyennek van.

„Kezet fogsz, és lépj a következő fejezetre. Nem vagyok olyan romantikus, gondolom, hogy ez volt a pillanat.Csak az ölemet csinálom, bemegyek és felkészülök a holnapra. ”

Van Persie arra összpontosít, hogy a jelenlegi klubja három pontot vegyen fel José Mourinho férfiakkal szemben, és ragaszkodik ahhoz, hogy nincs külön motivációja. „Meg kell találnom a megfelelő egyensúlyt a szórakozásban, élvezem a visszafelé tartás pillanatát és a munkámat” – mondta.

„Meg kell próbálnom a legjobbakat a Fenerbahce számára. Adok mindent. Nem igazán követem a napi véleményeket a papírokban vagy a szociális médiában, mert nekem, ha elkezdesz ezt csinálni, nem hiszem, hogy előrelépne.

„Tudom, mit kell tennem – jól járj, legyél pozitív – és online fogadóirodák tudom, hogy nem játszhatok fantasztikusan minden egyes játékban vagy képzésben.Ez a labdarúgó világ, és tiszteletben tartom a többi véleményt, de tudom, mit akarok, és megpróbálok mindent megadni. ”

Az egykori Arsenal csatár elhanyagolta a Fenerbahce-t Törökországot szállító repülőgépet. egy nem tervezett leszállásra Budapesten.

A klub hivatalos Twitter-oldalán a szerdán délelőtt előtt közzétett üzenet azt mondta, hogy a magyar fővárosban kénytelen leszállást hajtottak végre, miután egy madár megütötte a repülőgép szélvédőjét.

Az üzenetet látszólag a repülőgép szélvédőjével együtt fényképeztük, és az üveg borított repedésekkel.

Ez késleltette a török ​​klub mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, és megakadályozta a csapatnak az Old Trafford pályán való képzését. szerdán este, de Van Persie mondta az epizódról: „Minden rendben van.Nem vettem észre, hogy mi folyik itt, amíg meg nem mondták, egy sorozatra figyelek. Aztán kiderült. Hosszú nap volt, 10:00 óta utazunk, így majdnem 13 óra, de rendben van.