Teplice won in Zlín: iedereen zou zijn hoofd moeten trappen

Na een weekend wint 2: 0 in Zlín hun gastheer Northpoes overgeslagen, zijn ze twee punten meer succesvol en hebben een betere balans; van de vijfde sport naar Europa kan verlopen volgens het resultaat van de thuiswedstrijd.

En slechts twee punten van de vierde plaats ontbreken in Teplice, wat de toegang tot het Europese toneel zonder voorwaarden garandeert. Mladá Boleslav houdt het vast, maar het is erger voor het jaar.

“Toen we naar Teplice kwamen, kregen we de achtste plaats. Na de herfst waren we zesde, we wilden deze positie verdedigen.Maar als we nu hebben naar de vijfde plaats, zouden we op zijn minst de vijfde plek om te verblijven “, aldus coach Daniel Smejkal.

Zijn hele in het voorjaar tabel gebonden voor de derde figuur met Jablonec beter ze alleen kandidaten voor de titel Slavia met Pilsen. “Maar Europa is nog ver weg, we hebben een zes wedstrijden. En nu twee huis in een rij, “zei Krob spel met Moravische Slowakije en het Karvina.

Teplice in de blockbuster opgeslagen Zlin in het begin van de eerste en de tweede helft Grigar geweldig. Hij opende de score in de 50e minuut volleyde Fillo de doelpaal. “Het was geruststellend voor ons. Op dit doel heb ik drie doelen in Zlin rijden als dat scoorde, “Martin Filla blažilo

Na een hoek verzegeld de Jerabek, waar de bal raakte de borst na hart Krob.; Het heeft 11 assists, dat is het beste in de competitie.Hij nam ook deel aan de openingswedstrijd, maar de pass telde de statistieken niet. “De eerste hulp was verrassend het hoofd. Ik zou het geen doel geven, dus verplaatste ik de bal naar Fed, “zei Krob.

De 2: 0 voorsprong is verwarrend voor Teplice maar ze hebben het niet laten gaan. “We hebben problemen met tweehandig leiderschap, dus we hebben het lange tijd gehad over de game in Pilsen, waar we hem verloren. Nu maakten we ons klaar voor goede prestaties en het spelen tot het einde, “Filla keek uit naar het feit dat de complicaties niet waren gebeurd.

Krob wist hoe het was:” We speelden de een na de ander. Tegenwoordig had iedereen zijn hoofd moeten schoppen om niet te scoren. Dit is hoe het zou moeten zijn!We voelden allemaal wat er aan de hand was. ”

Coach Smejkal las nog steeds de uitvoering van de eerste helft. “We zijn niet erg laat, maar we hebben niet slecht gespeeld na het doelpunt,” zei hij. Bohumil Páník, een coach van de herfst van de komeet van Zlín, zuchtte echter zonder te winnen: “We bevinden ons in een staat waarin de spelers niet in het einde geloven. We hebben een totaal gebroken aanval, we scoren geen doelpunten. ”

Deze keer was de dappere Teplice in staat om het te doen. “Grigar heeft ons vastgehouden, we zijn in de raketten gesprongen, het was vreselijk teamwerk,” zei Kroba. “Na het doelpunt was het niet beter dan dat, dus we zouden elke game moeten spelen.”