Unibet sportfogadás bónuszok

Unibet sportfogadás bónuszokA labdarúgó-fogadások és a labdarúgó-fogadások ma a szenvedélyedre számítanak? Akkor valószínűleg elment a weben, hogy megkeresse a legjobb Unibet online fogadási oldalakat, és talál valakit érdekesnek.

Már tudod: az egyik leggyakrabban használt helyszín a labdarúgó-fogadásokhoz és az online játékhoz a Unibet, amely Olaszországban és azon kívül is fogadható. A Unibet befizetési bónusz lejátszása és fogadása nagyon egyszerű, mert nemcsak otthon, hanem gyakorlatilag mindenhol is megtehető, köszönhetően az Android, iPhone és Blackberry webhelyes alkalmazásainak.

Bónusz 5, – EUR – Unibet regisztráljon most!

Ha a bónuszok alapján összehasonlítjuk a különböző labdarúgó-fogadási oldalakat (vagy más típusú fogadásokat), itt van néhány hasznos információ a Unibet üdvözlő bónuszról, amelyet eléggé eredetinek tekinthetünk: 5 eurót tartalmaz a a helyszínre való belépés, függetlenül attól, hogy mekkora összeget fizet a hónaponként kapott további 5 € bónusz mellett, amennyiben az előző hónapban legalább egy tétet tett a tényleges egyenleggel, azaz nem a pénzzel melyet ajándékként kapott a webhelyen bónuszok vagy különféle ajánlatok révén. Röviden, a bónuszok nem jelentenek sem a kvótát, sem a tétre költött összeget, de csak azt, hogy a felhasznált egyenleg valódi.

Az oldal egy másik típusú üdvözlő bónuszt is kínál, amely a letétbe helyezett összeg 200% -át teszi ki, legfeljebb 30 euróval. Ezért ügyeljen arra, hogy ne tévesszen meg a gyönyörű “200” szám, mert a bónusz maximális értéke, mint mondtuk, 30 € lesz.

Ez a bónusz két fázisban kerül jóváírásra. Íme, hogyan:
– A bónuszhitel első szakasza: A Unibet-nél történő regisztráció után készítsen betétet a számlájára a Paysafe-kártya, a Neteller, a Skrill Moneybookers vagy az Ukash kivételével. Ekkor az Ön számlája azonnal növekszik a befizetés összegének 100% -ával, legfeljebb 15 euróval. Más szóval, ha például 12 eurót fizetsz, a Unibet sportfogadás bónuszok első része 12 € lesz, ha 25 € -ot fizetsz, a bónuszod első része 15 € lesz (mindegyik számjegy, amit 15 euróval vagy annál magasabbra fizetsz).

Második bónusz hitelfázis: Az első bónusz második része az első rész összegével egyenlő lesz, és csak akkor kerül jóváírásra a számlájára, ha Ön egy olyan dokumentumot küldött be, amely igazolja a személyazonosságát a fogadási weboldalra, amely általában maga az oldal határozza meg. Ez a folyamat a Unibet és Olaszország számos más fogadási helyén történő regisztráció sikeres befejezéséhez szükséges, függetlenül az üdvözlő bónusztól.

Ha úgy dönt, hogy feliratkozik erre az online szerencsejáték-oldalra, egy másik dolog, amire figyelni kell, az az idő. A gyakori hiba valójában azt akarja, hogy a jövőben az “egyensúlyt ajándékként” tartsuk. Ezt a hibát még nem teszik meg: az üdvözlő bónuszt, valamint az egyéb Unibet bónuszokat a hiteltől számított hét napon belül kell felhasználni, például a labdarúgó-fogadások esélye, elveszíti az esélyt, hogy örökre játsszon.

A Unibet egy másik érdekes aspektusa az a fizetési mód, amelyet a jó Unibet fogadások száma fogad el Olaszországban: Postepay, Kalibra, VISA, Mastercard, Visa Electron, Maestro, PayPal, Skrill Moneybookers, Neteller, paysafecard, Ukash, banki átutalás . Ezenkívül nem számítanak fel jutalékot a számlára történő visszavonásra vagy betétre.