Ústí zoekt de winnaar en de schutter. We missen een moordenaar vooraan, weet de coach van Skala

“Ja, we hebben niet de resultaten die we hebben ingesteld. Maar tegen de herfst is er een enorme stijging van de strijdbaarheid, inzet en wil om te winnen. Tot nu toe hoeven we geen doelpunten te scoren en punten te verzamelen. Maar als we geduldig zijn en we zullen blijven werken en het winnen zeker komen “, meent Skala

Verliezen 0:. 3 met Ostrava 0: 1 Opava, 1: 2 met een Pardubice en trek 1: 1 met Vlašim en 0: 0 met Ceske Budejovice, het is heel slecht Ústecká veerbalans. Zelfs vanwege de zware loting die Usti-teams aantrok die naar vooruitgang streefden. “Met uitzondering van Pardubice, we tegenkwamen tegenstanders die zijn kwalitatief waarschijnlijk een beetje hoger, maar dat is geen excuus.De resultaten van natuurlijk, het heeft enige invloed, maar niet naar dit klagen, en ik geloof dat binnenkort zal breken. ”

De sleutel is om goals te scoren, maar twee clubs in vijf wedstrijden, het is echt ellende. “Nu zeg ik dat het een gelukkig een doel om het ergens terug te vinden. Dan geloof ik dat het daar zal vallen. Maar het is duidelijk dat iedereen die ons kijkt en ziet dat een van die klassieke hroťák-killer is gewoon niet het geval. Integendeel, we wedden dat het verspreid onder meer spelers, maar nog steeds tasten in “, zegt de coach.

“In het kort, we moeten blijven werken tot eind en zien hoe het zich ontwikkelt. Onze tijd kan nog steeds komen, en ik geloof dat het zal komen.Ik ben optimistisch en blijf absoluut rustig. “Hoewel het clubdoel, dat de zesde plaats was, de Ústí enigszins afstandelijk is. Momenteel is het van een elfde positie verliest acht punten.

“Zelfs op de persconferentie vóór het voorjaar, ik heb het gezegd op de zesde plaats, natuurlijk hebben we doen, maar het begin van de lente hebben we genoeg zwaar en rivalen voor ons zijn zo sterk dat het het zal moeilijk zijn. En dit wordt bevestigd. Maar we zullen natuurlijk proberen in te halen en de best mogelijke plaatsing te maken, “belooft Rock. Nog een kans om een ​​van de beste voorjaar Ústí winnen op vrijdag om 18 uur organiseert de twaalfde Trinec. Ontvangst