Uudet vedonlyöntibonukset

Jatkamme urheiluprojektimme Dreambetsin kehittämistä ja toinen artikkeli on omistettu niin mielenkiintoiselle käsitteelle kuin vedonlyöntihaarukat vedonlyönnin maailmassa. Joten mikä on hauska vedonlyönti? Vedot vedoilla tai vedonlyönnin kutsumalla arbitraasitilanteita, urheiluvalikoima on sellaisia ​​strategioita, joissa panostetaan erilaisiin tuloksiin, joissa menetys on jätetty pois. Ne syntyvät erilaisten vedonlyöntiyhtiöiden välisten erojen vuoksi. Tämä johtuu siitä, että vedonvälittäjien urheiluvedonlyönti-analyytikoiden analysoinnissa ei yksinkertaisesti ole aikaa nähdä muutosta kilpailijan tarjouksissa.

Vedot vedoilla ovat ennen ottelua ja elävät. Jälkimmäisellä on korkea tuotto ja pieni todennäköisyys, että vedonvälittäjä löytää haarukkatrukin. Tällaiset haarukat online-vedonlyönnillä eivät kuitenkaan ole kestäviä, eikä yksinkertaisesti voi onnistua panostamaan niihin. Toinen haittapuoli on vapaan palvelun puute arbitraasitilanteissa. Jos päätät ansaita ylimääräistä rahaa tällaiselle strategialle, sinun on käytettävä rahaa pistoskanneriin.

Onko mahdollista ansaita urheilun pistokkeista?

Ehdottomasti kyllä! Mutta tämä tapa ansaita, uudet vedonlyöntibonukset vaikka ei ole kielletty laissa, mutta kuuluu sääntöjen enemmistön vedonlyönnin tuloja käyttämällä välimieskertoimia. Useimmat haarukkatrukit lasketaan helposti pyökkien avulla, ja erityisen hankalat pyökit tekevät erityisiä hyökkäyksiä ja houkuttelevat tällaisia ​​pelaajia erityisen rasvaisilla haarukoilla 10-15 prosenttia. On parempi etsiä toimistoja, jotka ovat uskollisia haarukkatrukkeille erikoistuneilla foorumeilla, mutta enemmistö puhuu myönteisesti Pinnaclein ulkomaisesta BC: stä, jossa maksimiä ei leikata eikä niitä kielletä.

Oma kokemus online-vedonlyöntihaarukoista on pieni, mutta varsin onnistunut. Ennen urheiluprojektimme Dreambets avaamista ystäväni ja minä haalimme hieman viikonloppuisin. Hän teki sitä ammattimaisesti, ja olin tulokas. Hän osti kuukausittaisen tilauksen välimiesskanneria varten ja puhdistimme pyökkiä 5-7 tuntia viikonloppuisin! Vaikka tiesin paljon, mutta käytännössä se on hyvin vaikeaa, koska elävä haarukka “elää vähän” ja häviää nopeasti.