West Brom dicht bij het ondertekenen van QPR’s Sandro op lening na McManaman blazen

West Brom is dicht bij het verzegelen van de lening ondertekening van Sandro van QPR, maar kreeg een klap met het nieuws dat Callum McManaman is uitgesloten voor zes weken.

Middenvelder Sandro heeft een medische met de Baggies voor een verhuizing tot het einde van het seizoen, met het oog op een permanente overdracht.

De schakelaar zal het middenveld van de Baggies versterken nadat McManaman opzij is gezet met een enkelblessure waardoor hij waarschijnlijk zal blijven out to March.FA Cup vierde ronde: 10 dingen om uit te kijken voor dit weekend Lees meer

James Morrison (hamstring) is twee maanden out en Darren Fletcher (knie) blijft een twijfel over de FA Cup-wedstrijd van zaterdag met Peterborough.

De club probeert de Sandro-deal door te drukken, zodat de Braziliaanse international kan spelen tegen Posh bij The Hawthorns.

Boss Tony Pulis vertelde een persconferentie: “We” geïnteresseerd in Sandro, maar er is nog niets gedaan, dus dat is aan de gang.

“Of we een deal kunnen sluiten of niet, we zullen moeten afwachten .We werken eraan als we een deal kunnen sluiten, dan krijgen we een deal. “Sandro heeft dit seizoen elf wedstrijden gespeeld voor Rangers, maar speelde niet voor de Sky Bet Championship-kant van Jimmy Floyd Hasselbaink in 2016.Hij speelde 28 keer voor de club en scoorde eenmaal sinds een overstap van 2014 naar Tottenham.

De deal zou de Baggies een boost geven met vleugelspeler McManaman zal waarschijnlijk ten minste zes wedstrijden missen omdat ze proberen duidelijk te blijven van de Barclays Premier League op de derde plaats.

De 24-jarige heeft 14 optredens gemaakt voor de Baggies – maar slechts twee starts – dit seizoen en 24 in totaal na zijn toetreding tot Wigan afgelopen januari.

Ook Chris Brunt twijfelt of Posh te kampen heeft met een kuitblessure en Pulis stond erop dat hij geen spelers rustte.

“Ik zal opnieuw een sterk team kiezen,” zei hij. “Ik weet dat het een week met drie games is, ik denk dat als ze goed beheerd en goed voorbereid zijn, ze in staat moeten zijn om drie games per week aan te kunnen.”