Zeven pogingen werden gemist. Zal České Budějovice in Jihlava?

Er zijn slechts twee punten uit twee feestelijke wedstrijden. En dat is laag. De procedure onder de elite hockeyers dus Ceske Budejovice Engine weekend vrij ingewikkeld. Ze zijn op de derde plaats barážové tafel met één-Mank aan de andere Pardubice en drie-punts verlies voor leiders Jihlava

Op vrijdag sloeg op huis ijs Tsjechische Budejovice Karlovy Vary. 2: 1 in overwerk, maar op zondag kwam er een veel groter verlies. De motor kwam niet bij Jihlava waar hij 1: 5 verloor. Het was al de zevende nederlaag van het ene team dit seizoen.

“We uitgelokt met hen, we kunnen niet verliezen. We wilden de strijd actief aangaan, maar dat deden we niet. We moeten ervan leren en we zullen heel anders moeten gaan spelen in de volgende wedstrijd. We hangen geen hoofden, laten we gaan.Soms is het beter om te verliezen dan alleen hoog, “antwoordde spits Martin Herman op de vraag of hij miste Motor spelers voor de wedstrijd met Jihlava juiste opwinding.

Dit wordt bevestigd door het hoofd coach Budějovice Antonín Stavjaňa. “We hadden het op te zetten die al in Jihlava willen we eindelijk hen te verslaan,” zei hij. “We bespreken met Martin Štrba elke wedstrijd, verliest zelfs gewonnen. Er is geen verschil, en vandaag hebben we te doen een heleboel dingen zei, “voegde hij de coach gisteren Motor.

Op zondag Jihočechům ijs Jihlava miste de nadruk op persoonlijke strijd en strijdbaarheid. “Als je kijkt naar web statistieken, bijvoorbeeld in Radegast index of in het aantal hits per Jihlava gewoon vallen we kort.Ik was over het vandaag op een bijeenkomst van meningsuiting, “zei maandag Stavjaňa.

De achtste poging, welk team kan Budejovice uit de Highlands uiteindelijk te overwinnen, ze vandaag hebben. Het tiende wiel begint om 17.30 in de Budvar Arena. En als ze Motor hockey spelers hebben een kans om door te gaan naar Extraliga en moet Jihlava verslaan thuis.

“We zullen gelukkig tegenover gaan vanaf de eerste minuut, en niet van de tweede periode. We moeten beginnen met graven vanaf het begin en positief zijn. We hebben drie sleutelmatchen waarvoor we alles moeten geven. Het is nu aan ons elke spel als de zevende wedstrijd in een play-off, “spoorde Herman voorsprong op belangrijke duel van dinsdag.

Fader concurrentie voor deelname aan hockey Extraliga blijft op vrijdag toen het spel Zuid-Bohemen vanaf 17.30 uur weer in huis ijs . De motor host Pardubice.Het spervuur ​​eindigt de twaalfde ronde op zondag, wanneer Budějovice naar Karlovy Vary gaat.